Symboliek

Terug

 blueline

Vogel Blue-Line

Artikelen die geproduceerd zijn volgens de daarbij behorende DIN- / ISO- of een vergelijkbare internationale kwaliteitsnorm.

 blackline

Vogel Black-Line

Artikelen die geproduceerd zijn van roestvrij staal, met een verchroomd oppervlak. De schaalverdeling is geëtst. Hierdoor slijt de maatverdeling niet door chemicaliën.

 redline

Vogel Red-Line

Artikelen die geproduceerd zijn van roestvrij staal, met een mat oppervlak. De maatverdeling is diep en nauwkeurig gelaserd voor een perfect aflezing. Hierdoor slijt de maatverdeling niet door chemicaliën.

 silverline

Vogel Silver-Line

Geproduceerd volgens de hoogste standaard specificaties DIN- / ISO-normen. Die de beste kwaliteit door zorgvuldige afwerking garanderen. Deze artikelen worden geleverd met een identificatienummer samen met een testcertificaat.

 digiplusline

Vogel Digi Plus-Line

Precisie digitaal meetgereedschap met een LCD scherm en digitaal uitleesbaar. Geproduceerd volgens de hoogste standaard specificaties DIN- / ISO-normen.

Die de beste kwaliteit door zorgvuldige afwerking garanderen. Deze artikelen worden geleverd met een identificatienummer samen met een testcertificaat.

 vocom

Vogel computer programma

Vogel meetapparatuur dat gecontroleerd kan worden via de computer.